Uitsluiting Brussels Veterans

Gezien de aanhoudende klachten over het niet in orde zijn van het terrein van Brussels Veterans o.a. de lijnen niet getrokken en gekalkt, de doelnetten ontbreken of vertonen grote gaten, een slechte organisatie..
Gezien de ploeg Brussels Veterans op verschillende wedstrijden afwezig bleef of met onvoldoende aantal spelers aanwezig was, en dit zonder verwittiging.
Gezien er verschillende forfaits werden uitgesproken ten nadele van Brussels Veterans.

Heeft het bestuur van de KAVVV-VB/OV in zitting van 2.12.2013 beslist om, in toepassing van artikels 62 en 63 van de reglementen, de club Brussels Veterans met onmiddelijke ingang uit competitie te nemen. Dit betekent dat alle uitslagen van de club Brussels Veterans in de competitie 2013-2014 zullen geschrapt worden.

Helaas betekent dit ook voor onze veteranen 3 punten minder in het klassement.