SR : het manusje van alles !

ebe4df9dc2e1dd6e343970ba576b236fDe match tegen de Davidskornuiten bracht ’t Gareel niet enkel de eerste overwinning van ’t seizoen, het toonde meeteen ook dat wij waarschijnlijk de meest veelzijdige speler van de ganse KAVVV-competitie in onze rangen hebben.

Inderdaad, we hebben het over SR, en willen hem toch eventjes in de bloemen zetten .

SR toonde tegen de Kornuiten wat echte wilskracht is : nadat een Kornuit het gezegde “up yours” wel heel erg letterlijk nam, en zijn halve voet in SR’s uitlaatklep plantte, dacht iedereen dat SR’s licht zou uitgaan als een kaars. Niets was minder waars ! Het kon SR geen reet schelen, hij ging even door de knieën, werd een beetje paars, maars schoot dan weer recht en liep, duidelijk in zijn gat gebeten, weer met zijn zevenmijlslaarzen over het ganse veld.

Hij is immers niet voor één gat te vangen en lapt dit soort futiliteiten aan zijn laars, hij heeft er echt het schijt aan. Hij blijft haarscherpe passen versturen, duikt in elke opening, en dirigeert het spel als een echte maarschalk.

De tegenstander was gewaarschuwd, de laatste loodjes zouden het zwaarst wegen en wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten.

De Gareelers sprongen een gat in de lucht, want alles liep plots gesmeerd bij SR.

De tegenstander kon er geen gat meer in zien. Ze werden gedwongen om het ene gat met het andere te stoppen en kregen letterlijk het vliegend schijt aan de alom aanwezige SR, die als een Gelaarsde Kat rondhuppelde en elke bal opeiste met zijn typisch Westvlaams dialect : “van us, van us”.

SR begon in de gaten te krijgen dat zijn sublieme acties de spuigaten begonnen uit te lopen, en wees de Kornuiten het gat van de deur. Met de billen dichtgeknepen dropen ze af.

Een pluim in de kont van SR, die het verdient om de dag na de match een gat in de dag te slapen, en geen reet meer uit te voeren.

SR : het echt manusje van alles van VK ’t Gareel !