Mossel-en steakkermis 2016

VK ‘t Gareel organiseert zijn 35e jaarlijkse mossel- en steakkermis om de nodige werkmiddelen te kunnen financieren.

Spelers, leden en bestuur nodigen u graag uit voor de editie van 2016 die doorgaat op vrijdag 25 november vanaf 18u tot 22u, zaterdag 26 november vanaf 17u tot 23u en zondag 27 november vanaf 11u30 tot 15u.

Kaarten aan 2,5 euro per stuk zijn te verkrijgen bij spelers en bestuur.

Buiten onze overheerlijke mosselen en steaks serveren wij ook heel uitzonderlijk voor de streek OESTERS!!!

Naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van VK ‘t Gareel lanceert de club ook haar eigen bier, de Garist, op de mosselkermis. Dit blond tripel bier kan u voor de democratische prijs van 3,5 euro per fles van 50 cl samen met uw tafelgenoten degusteren!

We hopen jullie alvast talrijk te morgen begroeten.

mosselkermis