Nieuwe uitbaters voor ons clublokaal De Grove

Voor degenen die het nog niet moesten weten, willen wij jullie op de hoogte brengen dat Braeke en Marleen de nieuwe uitbaters van taverne de Grove zijn, en dit vanaf 1 augustus 2017. De dagelijkse uitbating laten ze over aan café-baas Erik (Rikke) Jacobs. Hij is de ex-uitbater van De Gareelmaeker, zoals jullie wel weten uit vroegere tijden…
Hun doel is om van De Grove een bruisend dorpscafé te maken , waarin ook regelmatig evenementen zullen worden gehouden. Speciaal voor dit laatste zal er een heus evenementen-team opgesteld worden.
In het café zelf zullen snacks zoals spaghetti, croques & lasagne geserveerd worden.
Het gebruik van de tuin zal worden geïntensifieerd in zoverre het weer dit toelaat.
Vanuit het bestuur wensen we de nieuwe uitbaters veel succes toe en willen wij ook Lily & Susse niet enkel bedanken voor al de jaren die we in hun etablissement hebben mogen doorbrengen, maar ook voor de sponsoring die we tijdens deze jaren hebben verkregen.
Een ding is echter zeker, wij zijn heel tevreden dat de opvolging verzekerd is en dat Rikke zich terug achter den toog zal bevinden. De jongeren onder ons die de tijden van de Gareelmaeker als ons lokaal niet hebben meegemaakt, zullen Rikke als cafébaas wel vlug leren kennen en zeker weten te appreciëren, daar zijn wij van overtuigd.
BACK TO THE GOOD OLD DAYS!