Start seizoen 2018 – 2019

Het nieuwe seizoen is reeds 2 wedstrijden ver. Net als de vorige jaren treedt VK ‘t Gareel aan met 2 ploegen in het KAVVV-VB-OV, een A-ploeg in de afdeling 2B en de Vets in de veteranenafdeling.

De A-ploeg ging tijdens zijn eerste wedstrijd met 3 – 1 onderuit bij de Davidskornuiten, maar boekte dit weekend een belangrijke 1 – 0 overwinning tegen Bouwvrienden. Hopelijk het begin van een rustig seizoen in de middenmoot. De veteranen hebben hun start ietwat gemist. Na het 1 – 0 verlies bij Cristalboys verloren de Vets met zware 0 – 8 cijfers tegen Flora. Zij kunnen zich optrekken aan het feit dat Cristalboys en Flora zullen meespelen voor de kampioenstitel.

Via het menu van de A-ploeg (klik hier) en de veteranen (klik hier) kan u op onze site de aangepaste competitiekalender vinden met vermelding van de uitslagen en de man van de match. Nieuw in deze menu’s is dat u dit jaar ook de  topscorers van de A-ploeg en de veteranen (deze moeten wel eerst scoren :)) kunt raadplegen.

Tot slot kunnen wij u al meegeven dat onze mossel- en steakkermis zal doorgaan op vrijdag(avond)  30/11, zaterdag(avond) 01/12 en zondag(middag) 02/12.

Sportieve groeten

VK ‘t Gareel