Competitie speeldag 8: NISSAN ESSENBEEK A – VK GAREEL A 4-3 // STAFFTEAM – VK GAREEL B 3-1

Zo goed het verleden week liep, zo slecht ging het deze week, bij de A-ploeg heeft dit gelukkig maar een halve time geduurd, maar toen stond het al 3-0 achter. In de 2 helft waren de duels er wel en kwam er gestaag meer druk. Bijna nog een gelijkspel uit de brand gesleept, maar helaas. Bij de B-Ploeg was de eerste helft redelijk en werden de kansen niet verzilverd. En toen de tegenstand eerst met 10 en dan met 9 viel, zakte het niveau helemaal weg. Een nieuwe uitspraak is nodig, ze zeggen dat het tegen 10 soms moeilijker is, awel tegen 9 is het voor het Gareel onmogelijk :). Chance dat er volgende week een nieuwe match is om terug aan te sluiten met het niveau van vorige weken.

Als positieve kunnen we wel meenemen dat int  ‘t Leeuwke plezant was!