Competitie speeldag 10: FC DE LEEUWERIK – VK GAREEL A: teveel – 1 // SIAMU-BRUSSELS – VK GAREEL B: 0-5

Alles wat er verkeerd liep bij de B-ploeg, liep nu goed. Een wervelend spel en een solide verdediging, een tikki takka van jewelste. Op doel werd niet getwijfeld en de juist keuzes werden gemaakt. Elke wissel van de 15 man sterke kern was een nieuwe injectie van genialiteit. Een welverdiende 5-0 als resultaat. Wel, nu even wakker worden, het was gewoon een forfait en de B-ploeg moest niet in actie treden :D.

De A-ploeg kwam wel in actie en moest eigenlijk heel de wedstrijd ondergaan, waar het verleden week zeer sterk in was, werd het nu overklast. Men zou bijna niet kunnen geloven dat Yorik nog een aantal gemaakte doelpunten er heeft uitgehaald… Er waren veel goede bedoelingen, maar het kwam er allemaal niet uit. Volgende week beter!