Philippe Brimmel wordt binnen het bestuur vervangen door Sam Moureau

Helaas verlaat Philippe Brimmel (“de Phille”) het bestuur van VK ‘t Gareel met ingang van het nieuwe seizoen 2012-2013. Na jaren hard labeur binnen het bestuur is Philippe toe aan wat bezinning en rust. Gelukkig duurt de rust en bezinning niet lang en zal hij niet aan de zijlijn blijven staan binnen onze club, figuurlijk dan want Philippe zal wel degelijk letterlijk aan de zijlijn staan. Hij wordt namelijk de nieuwe deleque van onze A-ploeg. Daarmee neemt hij meteen de plaats in van de prima delegues Latitia Capoen en Fabienne Walravens die deze taak de afgelopen jaren voortreffelijk hebben uitgevoerd bij de A-ploeg en op hun beurt VK ‘t Gareel verlaten (Fabienne wordt de nieuwe voorzitter bij FC Negenmanneke en Laetitia gaat haar kersverse echtgenoot meer verwennen).

Door het wegvallen van Philippe binnen het bestuur is er dus ruimte voor een nieuwe frisse wind. Deze wind werd gevonden en Philippe zijn plaats zal worden ingenomen worden door Sam Moureau. VK ‘t Gareel wenst Sam alvast veel succes in het bestuur!