Evenementen voor leden

Gareelweekend

Om onze teamspirit te bevorderen organiseren en genieten we ieder jaar van een ontspannen familieweekend met allerlei sport-, kwis- en spelanimatie.
Dit kan gaan van weekenduitstappen van de zee tot de Ardennen. Elke ochtend, namiddag en avond wordt er vrijblijvend voor spel en ontspanning gezorgd voor groot en klein. Traditioneel is er onze kwis op de zaterdagavond en afwisselend staan er, naargelang de lokatie, steeds sport en ontspanning op het programma in de vorm van fietsen of mountainbiken, wandelingen, groepsspelen, kajakken, petanquetornooi,…in één van de vorige edities hebben we zelfs een heus openlucht lasershoot spel gedaan.
Kortom, een weekend vol plezier en bier (of ook een beetje cola en water voor de liefhebbers).
Alle leden en sympathisanten van de club krijgen ieder jaar tijdig een formulier om zich in te schrijven.

Vorige edities :

2016: Oostduinkerke (Ter Helme) – 2015: Oostduinkerke (Ter Helme) – 2014: Oostduinkerke (Ter Helme) – 2013: Spa – 2012: Spa – 2011: Retie – 2010: Bomal-sur-Ourthe – 2009: Oostduinkerke (Hoge Duin) – 2008: Herbeumont – 2007: Massembre – 2006: Retie – 2005: Herbeumont – 2004: Herbeumont

Algemene ledenvergadering met diner

Ieder jaar sluiten we het seizoen af met een algemene ledenvergadering met diner onder de leden, spelers, sympathisanten en sponsors.
Het is ieder jaar weer een plezant en gezellig evenement dat duurt tot de vroege uurtjes.
Op dit gezellig ledenevenement wordt ieder jaar bekend gemaakt wie “speler van het jaar” is geworden bij de A-ploeg en de veteranen. Ook de “Gareeler van het jaar” wordt bekend gemaakt. Verder wordt er het afgelopen seizoen overlopen en soms kritisch bekeken.
Buiten deze prijzen en de nodige speechen is het een evenement met lekker eten en de nodige ambiance, die wordt verzorgd door ons Gareel-DJ team. Soms kleurt een optreden van een live-groep de avond nog wat extra.

Sinterklaasfeest

Een feest waar we de kleine kinderen van spelers, leden en sympathisanten in het middelpunt van de belangstelling zetten. Zo worden ze verwend met een grote zak met lekkers. Buiten al dit lekkers is er nog een optreden van Pipo en pipet, het leukste clown duo van Leeuw en omstreken. Natuurlijk komt nadien dan als grote afsluiter de Sint met zwarte piet, het is te hopen dat jullie braaf geweest zijn anders…

Driekoningentaartenboef

Ook De Drie Koningen komen ieder jaar langs bij VK ‘t Gareel. Niet met goud, wierook en mirre maar wel met overheerlijke driekoningentaarten, aangevuld met gratis drank voor wie de boon heeft in zijn taart :-).