—————Stef VO (Zeeuwe na 20′)————-

Pieter B—————–Jan——————-Pieter T
————————Wannes————————–

——————–Mich——Gunther——————

De wedstrijd begon onder een stralende zon. Op het veld echter was dat er aan onze kant niet aan te merken. Er werd druk uitgeoefend langs beide kanten en het middenveldspel ging gelijk opgaand. We hadden enkele kansen, maar konden jammer genoeg geen enkele keer afwerken. Omnisport Bierghes daarentegen counterde dodelijk, 3-0 achterstand zelfs na de eerste helft. Daarmee is ineens ook alles verteld over deze helft

—————Pieter T—–Zeeuwe (Gunther na 15′)—

Om proberen te redden wat er te redden viel, bracht coach Braeke veel veranderingen aan het begin van de 2de helft. Met een experimentele opstelling startten we eraan en dit bleek inderdaad goed te werken.
Na 3 minuten echter moest Bol de strijd staken na een onnodige foutieve tackle van een tegenspeler op Bol zijn enkel in ons strafschopgebied. Het evenwicht herstelde zich toch wel weer en na een afgeslagen aanval van Bierghes kon Axel op de flank Pieter T diep sturen. Deze behield het overzicht, zag Jan vrijstaan centraal aan de grote rechthoek en legde af. Jan trapte in één tijd de bal in de linkerbovenhoek binnen, 3-1. We hebben weer een wedstrijd.
Het geloof zat er langs onze kant weer in, de druk verhoogde, maar dan kon Bierghes weer counteren en afwerken. 4-1.
Deze keer lieten we het hoofd niet zakken. 10 minuten voor tijd kreeg Bierghes een corner. Aan de eerste paal werd deze weggekopt door Stef VO die … bereikt. … behoudt goed het overzicht en stuurt Pieter T alleen op de keeper af. Pieter T kreeg zoveel ruimte dat hij meer als genoeg tijd had om de keeper te dribbelen en de bal in doel te deponeren. 4-2
Vanaf dan ging het snel, het geloof groeide, maar de tijd begon te dringen. 5 minuten voor tijd werd Gunther door … bereikt in de grote rechthoek. Deze twijfelde niet en met een gekruist schot maakte hij de aansluitingstreffer. 4-3
De tijd tikte door en in de laatste minuut kregen we nog een inworp. Een inworp vanop een interessante plaats als je Pieter T in je ploeg hebt. Massaal plaatsten we ons in hun strafschopgebied hopende op een laatste schot op doel. Deze kwam er ook dankzij een lichte, maar voldoende, deviatie door Pieter B.
4-4 in de allerlaatste seconde van de wedstrijd !
De scheidsrechter besliste zelfs om de wedstrijd niet meer te laten herbeginnen, maar onmiddellijk af te fluiten waardoor we op het nippertje een puntje uit de branden sleepten.