Seizoen 2021-2022

Eind juli werd het nieuw seizoen op gang getrapt met de eerste loop- en veldtrainingen. Laat ons hopen dat na 2 vroegtijdig stopgezette seizoenen we dit jaar de volledige kalender kunnen afwerken.

VK ‘T Gareel komt nog altijd uit met 2 ploegen in het KAVVV-VB-OV. De A-ploeg treedt aan in de 2de divisie. De B-ploeg in 3de. Zoals altijd hopen we op een goede klassering al blijft plezier en een goei pint na de match voor ons het belangrijkste.

Door de Corona-crisis bleef dit misschien wat onder de radar maar binnen het bestuur hadden enkele vervangingen plaatst. Pieter Berckmans en Jan Meeremans verlieten het bestuur. Wij danken Pieter en Jan voor hun geleverd bijdrage aan onze club! Zij werden vervangen door Didier Detobel en Michael Dusolier.

Een andere belangrijke verandering binnen VK ‘T Gareel is ons stamcafe. Na 11 jaar De Grove waren wij door de stopzetting van het caf√© genoodzaakt te veranderen. Gelukkig vonden wij met ‘T Leeuwke een nieuwe plek voor den 3de time om na te kaarten over wereldgoals die we maken en tactische analyses van de wedstrijd.

Tot slot willen we nog melden dat wij nog steeds op zoek zijn naar nieuwe spelers. Indien je zin hebt om te voetballen in een amicale sfeer neem dan zeker contact met ons op via info@gareel.be of onze facebookpagina https://www.facebook.com/gareel.

Sportieve Groeten.

Het Bestuur